Support


Q&A

1. Krijg ik gegarandeerd werk?

Bij Disstrikt Model Managment ligt het percentage van alle modellen sinds het begin van 2022 die minimaal 1 job hebben gekregen in de eerste 6 maanden op 83%. Ons percentage ligt duidelijk hoger dan het gemiddelde percentage van alle modellenbureaus (54%). Dit komt door de diverse aanpak van Disstrikt Model Management. Wij gaan niet alleen op zoek naar modellenwerk, maar ook naar influencer- en acteerwerk voor onze modellen!

2. Wat zijn modellen evenementen en wat gebeurt er precies?

Elk evenement is weer net iets anders. Het modellenbureau moet immers altijd blijven innoveren! Een evenement bestaat in grote lijnen uit de volgende activiteiten:

Shopping area: Hier kan je als model bij diverse merken (inclusief Emporio Armani en andere grote merken) met je speciale modellen code met grote korting shoppen, maar dat is niet alles! De modellen kunnen tijdens het kopen of rondkijken in dit gebied influencer contracten verdienen bij de merken! Dit kunnen betaalde influencer contracten zijn evenals gratis kleding contracten.

Verder zullen er nog activiteiten worden georganisseerd, catwalk workshops, fotoshoot met MUAH's en attributen.

3. Wat is Misstrikt?

Misstrikt is onze eigen missverkiezing en gaat over de landen NL, BE & UK. De missverkiezing van Misstrikt duurt in totaal 1 tot 3 maanden afhankelijk van hoe ver je komt als model in deze strijd om de titel van Misstrikt! In dit traject zul je gratis spullen ontvangen van merken, je krijgt betaalde influencer jobs, catwalk lessen, danslessen en nog veel meer!

Ook zullen er geleidelijkerwijs tijdens dit traject stemrondes worden georganiseerd. Zorg ervoor dat je als model zo veel mogelijk stemmen binnenhaalt om grote prijzen te winnen! Er zitten grote prijzen bij, zoals modellencontracten, vakanties naar Europese als andere continentale landen en nog veel meer!

4. Hoe lang duurt een membership & hoe lang zit je eraan vast?

Net zoals bij andere modellenbureaus duurt een contract/membership bij ons ook 12 maanden. Echter is ons contract/membership anders dan bij andere modellenbureaus, zo is ons contract/membership per kwartaal opzegbaar! 

5. Hoe moet ik mijn membership pauzeren?

U kunt uw membership voor maximaal 3 maanden pauzeren als u geen tijd heeft of een andere legitieme reden heeft. Dit moet u via email aangeven aan contact@disstriktmodels.com.

6. Ik heb geld problemen, wat nu?

Heeft u uw baan verloren of is er een andere reden dat u het membership niet meer kunt betalen? Dan kunt u bij een van onze financieringspartners aanvraag doen voor een carrière lening. Hier kunt u tot wel het gehele bedrag van uw looptijd (12 maanden) lenen hoeft u pas na het aflopen van uw membership het bedrag af te lossen in uw eigen tempo tot zelfs maar €6 euro per maand!

7. Wat zijn de prijzen van het membership?

Zie tabel 1 hieronder.

8. Zijn er nog andere kosten aan verbonden & moet ik vooraf betalen?

Nee, er zitten geen andere kosten meer aan vast, je hoeft niet te betalen voor extra foto's, de casting etc. Ook doen wij niet aan inschrijfgeld of commissies! Het model hoeft dus ook niet een deel van haar/zijn inkomsten af te staan aan het management!

Daarnaast hoeven onze modellen niet van te voren een betaling aan ons te voldoen. Na het aanmaken van het membership krijgen alle modellen 14 dagen bedenktijd.

9. Neemt Disstrikt iedereen aan?

Disstrikt Model Management staat voor een tegenstrijdig beleid in de modellenwereld. Het bureau staat namelijk voor een aanpak die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij zijn daarom een van de eerste modellenbureaus die GEEN eisen hebben en willen iedereen die in zichzelf gelooft en de juiste motivatie heeft, de kans bieden om van zijn/haar droom werkelijkheid te maken! Wij vinden dat iedereen het moet proberen, want niet geschoten is altijd mis!

Contact

Locations ESP

Alicante

Barcelona

Madrid

Valencia

Locations NL/BE

Amsterdam

Eindhoven

Rotterdam

The Hague

Eindhoven

Antwerp

Genk

Ghent

Locations GER

Dortmund

Düsseldorf

Contact ESP

Contact NL/BE

Contact GER

Follow our socials