Support


Q&A

1. Krijg ik gegarandeerd werk?

Bij Disstrikt Model Managment ligt het percentage van alle modellen sinds het begin van 2022 die minimaal 1 job hebben gekregen op 83% in de eerste 6 maanden. Ons percetage ligt duidelijk hoger dan het gemiddelde percentage van alle modellenbureaus (54%). Dit komt vanwege de diverse aanpak van Disstrikt Model Management. WIj gaan niet alleen op zoek naar modellenwerk, maar ook naar influencer en acteerwerk voor onze modellen!

2. Wat zijn modellen evenementen en wat gebeurd er precies?

Elk evenement is weer net iets anders. Het modellen bureau moet immers altijd blijven innoveren! Een evenement bestaat in grote lijnen uit de volgende activiteiten:

Shopping area: Hier kan je als model bij diverse merken (inclusief Emporio Armani en andere grote merken) met je speciale modellen code met grote korting shoppen, maar dat is niet alles! De modellen kunnen tijdens het kopen of rondkijken in dit gebied influencer contracten verdienen bij de merken! Dit kunnen betaalde influencer contracten zijn evenals gratis kleding contracten.

Verder zullen er nog activiteiten worden georganisseerd, catwalk workshops, fotoshoot met MUAH's en attributen, diners, modellen party en natuurlijk scoutings gelegenheden!

3. Wat is Misstrikt?

Misstrikt is onze eigen missverkiezing en gaat over de landen NL, BE & UK. De missverkiezing van Misstrikt duurt in totaal 2 tot 6 maanden dat afhangt van hoe ver je komt als model in deze strijd om de titel van Misstrikt! In dit trraject zul je gratis spullen ontvangen, krijgt je betaalde influencer jobs, catwalk lessen, dans lessen, sportdagen en nog veel meer!

Ook zullen er geleidelijkerwijs tijdens dit traject stemrondes worden georganiseerd. Zorg ervoor dat je als model zo veel mogelijk stemmen binnenhaalt om grote prijzen te winnen! Er zitten grote prijzen bij, zoals modellen contracten, vakanties naar europese als andere continentale landen, grote geldprijzen en nog veel meer!

4. Hoe lang duurt een membership & hoe lang zit je eraan vast?

Een membership bij ons duurt altijd 12 maanden. Dit is net zoals bij een sportschool membership een vast membership en kan niet vroegtijdig worden geannuleerd. Er is één uitzondering op deze regel: Indien wij binnen de eerste 6 maanden geen job hebben gevonden voor het model, mag het model zich al na de 6de maand kosteloos uitschrijven.

5. Hoe moet ik mijn membership pauzeren?

U kunt uw membership voor maximaal 3 maanden pauzeren als u geen tijd heeft of een andere legitieme reden heeft. Dit moet u via email aangeven aan contact@disstriktmodels.com.

6. Ik heb geld problemen, wat nu?

Heeft u uw baan verloren of is er een andere reden dat u het membership niet meer kunt betalen? Dan kunt u bij een van onze financieringspartners aanvraag doen voor een carrière lening. Hier kunt u tot wel het gehele bedrag van uw looptijd (12 maanden) lenen hoeft u pas na het aflopen van uw membership het bedrag af te lossen in uw eigen tempo tot zelfs maar €6 euro per maand!

7. Wat zijn de prijzen van het membership?

Route Prijs Wat krijgt u?
Route Disstrikt € 39 p/m (excl. BTW) Portfolio, Locatie en Art shoot(s), Influencer & Modellen evenementen, job searching, Modellen competitie, personal model coach, Catwalk workshop, Teambuilding uitjes, begin met een eerste influencer job (gratis kleding van gekozen merk).

8. Zijn er nog andere kosten aan verbonden & moet ik vooraf betalen?

Nee, er zitten geen andere kosten meer aan vast, je hoeft niet te betalen voor extra foto's, de casting etc. Ook doen wij niet aan inschrijfgeld of comissies! Het model hoeft dus ook niet een deel van haar/zijn inkomsten af te staan aan het management!

Daarnaast hoeven onze modellen niet van te voren een betaling aan ons te voldoen. Na het aanmaken van het membership krijgen alle modellen 14 dagen bedenktijd, in deze bedenktijd mogen de modellen aan deelnemen aan onze trajecten en fotoshoots. Pas na deze 14 dagen zal het bedrag worden afgeschreven.

9. Neemt Disstrikt iedereen aan?

Disstrikt Model Management staat voor een tegenstrijdig beleid in de modellen wereld. Het bureau staat namelijk voor een aanpak die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij zijn daarom een van de eerste modellenbureaus die GEEN eisen hebben en willen iedereen die in zichzelf gelooft, de kans bieden om van zijn/haar droom werkelijkheid te maken! wij vinden dat juist iedereen het moet proberen, want niet geschoten is altijd mis!

Contact

Locations UK

London

Locations NL

Amsterdam

Rotterdam

The Hague

Eindhoven

Den Bosch

Locations BE

Antwerp

Genk

Ghent

Contact UK

Contact info: contact@disstriktmodels.com

Contact NL

Contact info Zuid-Nederland: zuidnederland@disstriktmodels.com

Contact info Centraal-Nederland: centraalnederland@disstriktmodels.com

Contact BE

Contact info: vlaamsbelgie@disstriktmodels.com

Follow our socials