Support


Q&A

1. Krijg ik gegarandeerd werk?

Omdat Disstrikt Models de 'Job Hunting' activiteiten heeft geintroduceerd, hierin gaan de modellen samen met hun persoonlijke modellen coach fysiek op zoek via verschillende platformen en casting calls naar jobs varierend van modellen jobs tot content creation, acteer en influencer jobs!

Door deze variatie aan verschillende jobs en het daadwerkelijk zoeken naar jobs waar de modellen bij zijn en van leren, ligt ons percentage van gevonden job per model een stuk hoger dan bij de traditionele modeellenbureaus. 

Modellen die bij ons langer dan 6 maandeen zitten hebben een 99% zekerheids percentage dat ze hun eerste betaalde job(s) hebben gekregen.

Daarnaast krijgt ieder model al vanaf het begin zijn/haar eerste (buitenlandse job) met zekerheid sinds juni 2024.

2. Wat zijn modellen evenementen en wat gebeurt er precies?

Elk evenement is weer net iets anders. Het modellenbureau moet immers altijd blijven innoveren! Een evenement bestaat in grote lijnen uit de volgende activiteiten:

Fotoshoots: Bij ieder evenementen zullen er een aantal grote fotoshoots worden gehouden, waar de modellen een vrije keuze in mogen maken.

Make-up artiesten: Ieder model zal voor de grote shoots die bij de evenementen gepland staan in de make-up moeten gaan bij een van onze geweldige make-up artiesten!

Catwalk workshops: Hier kunnen de modellen van de designers die deze workshops geven veel leren omtrent de fashion industrie en het lopen van catwalks.

Verder zullen er nog altijd extra activiteiten aan worden toegevoegd!

3. Wat is Misstrikt?

Misstrikt is onze eigen missverkiezing en gaat over de landen NL, BE & UK. De missverkiezing van Misstrikt duurt in totaal 1 tot 3 maanden afhankelijk van hoe ver je komt als model in deze strijd om de titel van Misstrikt! In dit traject zul je gratis spullen ontvangen van merken, je krijgt betaalde influencer jobs, catwalk lessen, danslessen en nog veel meer!

Ook zullen er geleidelijkerwijs tijdens dit traject stemrondes worden georganiseerd. Zorg ervoor dat je als model zo veel mogelijk stemmen binnenhaalt om grote prijzen te winnen! Er zitten grote prijzen bij, zoals modellencontracten, vakanties naar Europese als andere continentale landen en nog veel meer!

4. Hoe lang duurt een membership & hoe lang zit je eraan vast?

Het membership van Disstrikt Models is sinds September 2023 gewijzigd naar: Maandelijks opzegbaar!

5. Hoe moet ik mijn membership pauzeren?

U kunt altijd uw membership voor maximaal 3 maanden pauzeren, ongeacht de achterliggende reden. Dit moet u via email aangeven aan contact@disstriktmodels.com.

6. Ik heb geld problemen, wat nu?

Heeft u uw baan verloren of is er een andere reden dat u het membership niet meer kunt betalen? Dan kunt u bij een van onze financieringspartners aanvraag doen voor een carrière lening. Hier kunt u tot wel het gehele bedrag van uw looptijd (12 maanden) lenen hoeft u pas na het aflopen van uw membership het bedrag af te lossen in uw eigen tempo tot zelfs maar €6 euro per maand!

7. Wat zijn de prijzen van het membership?

Een membership bij Disstrikt kost: €78,00 (exclusief btw) per maand. Dit membership is maandelijks opzegbaar. 

U krijgt het volgende in het membership (update:10-06-2024):

Een persoonlijke modellen coach, Model Skill shoot, Portfolio shoot, modellen evenementen, Locatie shoot, 3x make-up workshop, 2x catwalk workshop, 3x job hunting, modellen examens, een buitenlandse modellen reis naar Spanje, designen van een eigen kleding item met een ontwerper voor een merk. 

8. Zijn er nog andere kosten aan verbonden & moet ik vooraf betalen?

Nee, er zitten geen andere kosten meer aan vast, je hoeft niet te betalen voor extra foto's, de casting etc. Ook doen wij niet aan inschrijfgeld of commissies! Het model hoeft dus ook niet een deel van haar/zijn inkomsten af te staan aan het management!

Daarnaast hoeven onze modellen niet van te voren een betaling aan ons te voldoen. Na het aanmaken van het membership krijgen alle modellen 14 dagen bedenktijd.

9. Neemt Disstrikt iedereen aan?

Disstrikt Model Management staat voor een tegenstrijdig beleid in de modellenwereld. Het bureau staat namelijk voor een aanpak die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij zijn daarom een van de eerste modellenbureaus die GEEN eisen hebben en willen iedereen die in zichzelf gelooft en de juiste motivatie heeft, de kans bieden om van zijn/haar droom werkelijkheid te maken! Wij vinden dat iedereen het moet proberen, want niet geschoten is altijd mis!

Contact

Locations ESP

Alicante:

Maryvilla 2k, Calpe

Locations NL/BE

Utrecht:

Waardsedijk-Oost 8A, Montfoort

Contact ESP

Contact NL/BE

E-mail Netherlands: Contact@disstriktmodels.com